мітки

кіно режисери Олег Сенцов короткометражні фільми Україна короткий метр Андрей Тарковский українці video Канни Марина Врода про кіно foto Росія авторське кіно анонс трейлери українське українське кіно інтерв`ю відео рейтинги фестивалі фото Кінотавр Михайло Іллєнко Оскар актори анонси душевне кіно картинки кіногерої кінофестивалі новини фільми 2011 року 2012 Quentin Jerome Tarantino Youtube Ігор Стрембіцький Інтернет Андрей Звягинцев Антон тут рядом Вислови про кіно Олесь Санін аналітика весело видатні українці гумор кінорежисери нагороди огляд особистості отакеє-от прикол радянське кіно той що пройшов крізь вогонь фільм року "Agora" фільми 2009-го року "Агора" "Байдужість" "Мудаки" "Плем`я" "Турист. TheTourist" 19 січня 2011 рік 2015 2020 29 вересня Albert Lamorisse Alejandro Amenabar Benicio del Toro Chris Milk David Cronenberg Florian Henckel von Donnersmarck Forrest Gump Jim Carrey Jim Carrey. video Karl Frederik Lukas Moodysson Kathryn Bigelow Lars Von Trier Martin McDonagh Minaev Live Scarlett Johnansson Selma The Doors The Hurt Locker Tillsammans Universal Studio's Woody Allen whiteonwhite:algorithmicnoir «Крос» Іван Миколайчук Іван Сила Ігор Гарін Ірак Алексей Герман Біенале Валерия Гай Германика Володар Бурі Голівуд Гордонкіхот Гражданская оборона Девід Кроненберг Ева Суссман Егор Летов Жасминова революція Йоко та самураї Квентін Тарантіно Кетрін Біґелоу Лесь Подерев`янський Литвинова Любов Аркус Мирослав Слабошпицький Москва Назви своє ім'я Нікіта Міхалков Німеччина Одеса Олег Флянгольц Охлобыстин Петро Вескляров Познер Процес Севастопіль Сергій Зеркало Стівен Спілберг Твоє кіно ТойХтоПройшовКрізьВогонь Туніс Угорщина Франція Швеція алкоголь америкоси арт-хауз банально і гарно війна галерея голокост гран-прі гівно дебют дизайн документалістика дослідження думки з приводу дід Панас експеременти екшн есеї зйомки квитки в кіно книжки кіно про кіно кінотеатри ліві німе кіно німецьке кіно особистосі отримали по заслугам перемога першотравень податки подивився і раджу постери привітання прокат підсумки ресурси робочі російськомовний дубляж сайти світ кіно стрельнуло в голову стрічки успіх французьке кіно фільми 2000-го року фільми 2008 року фільми 2010 року хіппі шахи юбілей євреї ігнор інфографіка

неділя, 23 червня 2013 р.

10 найцікавіших фільмів про літо

Автор: Джерело: Inspired


Найкращі фільми про літо

Спека вже накриває нас у своїх офісах, домах та вулицях, тож час готуватися до відпочинку. А який відпочинок без цікавого кіно? Ми підготували для вас підбірку з десяти фільмів про літо, які дозволять забути про неприємності та хоча б на півтори години зануритись в атмосферу тепла, сонця та радості.

Римські канікули / Roman Holiday (1953)

Римські канікули / Roman Holiday (1953)

Витончена чорно-біла комедія про пригоди принцеси Анни, яка приїхала на відпочинок до Риму і… так стомилась від офіційних прийомів, що втекла з палацу гуляти посеред вуличок старовинного італійського міста. Перший Оскар Одрі Хепберн за найкращу жіночу роль,

 

Мамма міа / Mamma Mia (2008)

Мамма міа / Mamma Mia (2008)
Екранізація однойменного мюзиклу, базованого на піснях знаменитої шведської групи ABBA. Фільм міг би бути черговим у категорії “прохідних”, якби не зірковий десант у вигляді Меріл Стріп, Пірса Броснана, Коліна Ферта та Стеллана Скарсгарда. І все це на фоні грецьких краєвидів та нескіченних комічних ситуацій під запальну музику ABBA. Що ще потрібно для хорошого настрою?

 

Сахара / Sahara (2005)

Сахара / Sahara (2005)
Хоч цей фільм і провалився у прокаті, так і не відбивши свого $160-млн бюджету, глянути там є на що. Дівчата будуть заглядуватись на Метью МакКонахі, а хлопці – на Пенелопу Крус. Драйву додасть пригодницький сюжет, що крутиться навколо таємничої епідемії походженням з Африки, і головним героям доведеться розв’язати цю загадку і залишитись живими.

500 днів літа / 500 Days Of Summer (2009)

500 днів літа / 500 Days Of Summer (2009)
Один з найкрутіших фільмів на тему людських відносин, який дозволяє нам трошки інакше глянути на всі наші невдачі на особистому фронті. Побутує думка, що нібито в кожної людини в житті повинне зявитись “велике кохання”, і раз ви його вже зустріли, то його не можна відпускати. 500 днів літа показує, що ще й як можна, і навіть не зважаючи на те, що фінал не можна назвати на 100% хепіендівським, він вселяє у нас надію та віру – в першу чергу в самих себе.

Повернення у блакитну лагуну / Return to the Blue Lagoon (1991)

Повернення у блакитну лагуну / Return to the Blue Lagoon (1991)
Сиквел “Блакитної лагуни” 1980 року з Мілою Йовович у головній ролі, що стала для неї однією з перших. Корабель зазнає аварії, і хлопчик з дівчинкою потрапляють на безлюдний острів, на якому їм і доведеться жити наступні роки. Аж до того моменту, поки на берег не стануть представники “цивілізації” і не змусять зробити вибір – залишитись чи поїхати.

Роман з каменем / Romancing the Stone (1984)

Роман з каменем / Romancing the Stone (1984)
Пригодницький фільм 1984 року з Майклом Дугласом та Кетлін Тернер у головних ролях. Мріяти про пригоди, сидячи в своїй нью-йоркській квартирі – це одне, а потрапити у вир подій посеред Африки – це зовсім інше. Саме так і доведеться зробити авторці жіночих романів, яка за допомогою нового приятеля поїде визволяти свою сестру та шукати скарби.

Копальні Царя Соломона / King Solomon’s Mines (1985)

Копальні Царя Соломона / King Solomon's Mines (1985)
Ще один пригодницький фільм, який вийшов наступного ж року після попереднього учасника. Тільки тут головний герой-рятівник трохи постарше, і в ролі тендітної жінки інша голівудська суперзірка – Шерон Стоун. Вороже налаштовані африканські племена, загадка золотих шахт Соломона та багато, багато іншого.

Шість днів, сім ночей / Six Days Seven Nights (1998)

Шість днів, сім ночей / Six Days Seven Nights (1998)
Не кожному фільму щастить з підбором дуету – то сценарій незграбний, то актори, як би не намагались, просто несумісні. Про цей фільм такого не скажеш: Харрісон Форд та Енн Хеч блискуче справились із задачею зіграти пару, яка проходить від ненависті до закоханості протягом усього сюжету. Літак потрапляє в грозу, і головні герої роблять аварійну посадку на безлюдному острові. Ну ви зрозуміли, що далі :)

Пляж / The Beach (2000)

Пляж / The Beach (2000)
Молодий американець (Леонардо ді Капріо) приїжджає на відпочинок до Таїланду, де дізнається про таємничий острів з неймовірно гарним пляжем. Разом з ще двома мандрівниками він перетинає море і потрапляє на цей острів, який, виявляється, не такий вже й простий, як здавалось на перший погляд. Трошки драми та загадковості на фоні прекрасних краєвидів Індійського океану – цього нам теж не завадить.

Хороший рік / A Good Year (2006)

Хороший рік / A Good Year (2006)
Хороший фільм, як і його назва, віддає теплом та добротою – того, чого останніми роками дуже не вистачає в кінематографі. Фінансист з Лондону викроює трохи часу, аби подивитись на те, що йому залишилось у спадок у Франції – виноградники його дядька, які він з твердим наміром хоче продати. Але не все так просто, і саме в Провансі він зможе знайти душевну рівновагу та своє щастя. Тут немає шалених сцен, кульбітів сюжету, зате є дві години доброго настрою та приємних краєвидів.

Немає коментарів:

Дописати коментар